YazılımAdasın'da Bu Hata'yı Sürekli Almaya Başladım
- TRWE_2012
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Meslek: MADEN MÜHENDİSİ
- Teşekkür etti: 186 kez
- İletişim:
YazılımAdasın'da Bu Hata'yı Sürekli Almaya Başladım
Bu hata'yı forum'a mesa gönderirken ara ara alıyordum ama bu sıralar hata sıklaşmaya başladı.Bunun sebebi nedir.?
Verily We have granted thee a manifest Victory
Fetih Suresi - 1.Ayet
Etiketler:
- mehoaga
- Forum Üyesi
- Meslek: Özel sektörden emekli olmuş 61 yaşında bir T.C vatandaşı
- Teşekkür etti: 144 kez
Re: YazılımAdasın'da Bu Hata'yı Sürekli Almaya Başladım
Saygıdeğer arkadaşım haddim değil ama firefoxun içinden fazlalıkları silsen yani çerezler falan belki belleği şişmiştir ondan olabilir diycem ama aynısı bendede oluyordu. firefoxu tamamen kapatıp cclenae'rle tümden temizlediğimde düzeliyordu.
- TRWE_2012
- İletişim:
Tabii ki görüşünü bildireceksin, burası üyelerin görüş/önerilerini yazmak için var.Ve ayrıca teşekkürler,önerini dikkate alacağım...mehoaga yazdı: 17 Kas 2024 11:59 Saygıdeğer arkadaşım haddim değil ama firefoxun içinden fazlalıkları silsen yani çerezler falan belki belleği şişmiştir ondan olabilir diycem ama aynısı bendede oluyordu. firefoxu tamamen kapatıp cclenae'rle tümden temizlediğimde düzeliyordu.
Fetih Suresi - 1.Ayet
- mehoaga
- Forum Üyesi
- Meslek: Özel sektörden emekli olmuş 61 yaşında bir T.C vatandaşı
- Teşekkür etti: 144 kez
Eyvaallah üstadım sen benden her zaman 1 adım öndesin ve yaşıma bakmadan sana saygım sonsuz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Mehmet abin burda da aynı stil devam ediyor. Saygılarımla.TRWE_2012 yazdı: 17 Kas 2024 12:10Tabii ki görüşünü bildireceksin, burası üyelerin görüş/önerilerini yazmak için var.Ve ayrıca teşekkürler,önerini dikkate alacağım...mehoaga yazdı: 17 Kas 2024 11:59 Saygıdeğer arkadaşım haddim değil ama firefoxun içinden fazlalıkları silsen yani çerezler falan belki belleği şişmiştir ondan olabilir diycem ama aynısı bendede oluyordu. firefoxu tamamen kapatıp cclenae'rle tümden temizlediğimde düzeliyordu.
- admin
- Sistem Geliştiricisi
- Meslek: Teknisyen
- Teşekkür etti: 681 kez
- İletişim:
Abi bu hata değil ve benlik durum değil. Server komuta kontrol Spam olarak algılayıp bağlantını kesiyor. Sunucu seni tehlikeli görüyor. D-DOS ve benzeri atak için aktif olan bir sistem.
Yine de bir bakacağım.
Düzenleme:
Sunucuya baktım. Herhangi bir sorun gözükmüyor. Spam koruması muhtemelen seni durdurdu. Yanlış algılamış olabilir. Sayfada çok süre geçirip konuyu açmadıysan, bloklamış olabilir.
Aşağıda bir uyarı var. Acaba hatayı aldığın saat ile SS paylaşabilir misin? Tekrar bakayım
SS, sağ tık ile yeniden açıp,tam ekran yapılınca net görünüyor
Yine de bir bakacağım.
Düzenleme:
Sunucuya baktım. Herhangi bir sorun gözükmüyor. Spam koruması muhtemelen seni durdurdu. Yanlış algılamış olabilir. Sayfada çok süre geçirip konuyu açmadıysan, bloklamış olabilir.
Aşağıda bir uyarı var. Acaba hatayı aldığın saat ile SS paylaşabilir misin? Tekrar bakayım
Daha zeki olmanın tek yolu, daha zeki bir rakiple oynamaktır.
- TRWE_2012
- İletişim:
admin yazdı: 17 Kas 2024 12:39 Abi bu hata değil ve benlik durum değil. Server komuta kontrol Spam olarak algılayıp bağlantını kesiyor. Sunucu seni tehlikeli görüyor. D-DOS ve benzeri atak için aktif olan bir sistem.
Yine de bir bakacağım.
Düzenleme:
Fetih Suresi - 1.Ayet