32 bit ve 64 bit
Ekran görüntüleri:

Windows 8.1 Embedded Industry Pro, Microsoft'un endüstriyel ve ticari uygulamalar için tasarlanmış bir işletim sistemidir. Bu sürüm, Windows 8.1'in özelliklerini temel alır, ancak belirli endüstriyel ihtiyaçlara yönelik özelleştirilmiş özellikler ve işlevler sunar.
Windows 8.1 Embedded Industry Pro hakkında bazı önemli noktalar:
1.Hedef Kullanım Alanları:
Genellikle perakende, sağlık, otomotiv ve diğer endüstriyel alanlarda kullanılan cihazlar için tasarlanmıştır. Özellikle kiosklar, POS sistemleri ve diğer özel cihazlar için uygundur.
2.Uzun Süreli Destek:
Microsoft, Embedded sürümleri için genellikle daha uzun bir destek süresi sunar. Bu, endüstriyel uygulamaların uzun ömürlü olmasını sağlar.
3.Özelleştirme:
Windows 8.1 Embedded, OEM'lerin (Orijinal Ekipman Üreticileri) belirli iş ihtiyaçlarına göre özelleştirilmesine olanak tanır. Bu, belirli uygulamaların ve işlevlerin önceden yüklenmesi veya belirli ayarların yapılması anlamına gelebilir.
4.Güvenlik ve Yönetim:
Endüstriyel uygulamalar için güvenlik önemlidir. Windows 8.1 Embedded, güvenlik güncellemeleri ve yönetim araçları ile birlikte gelir, bu da sistemlerin güvenli bir şekilde yönetilmesine yardımcı olur.
5.Kullanıcı Arayüzü:
Windows 8.1'in modern kullanıcı arayüzü, dokunmatik ekranlı cihazlar için optimize edilmiştir, bu da kullanıcı deneyimini iyileştirir.
6.Uygulama Desteği:
Windows 8.1 Embedded, Windows Store'dan uygulama yüklemeye olanak tanır, bu da kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun yazılımları bulmalarını kolaylaştırır.
Windows 8.1 Embedded Industry Pro, endüstriyel ve ticari uygulamalar için güvenilir ve özelleştirilebilir bir platform sunarak, işletmelerin verimliliğini artırmalarına yardımcı olur. Windows 8.1 Embedded Industry Pro, normal bir donanıma kurulabilir. Ancak, bu işletim sisteminin en iyi performansı göstermesi için belirli sistem gereksinimlerini karşılaması önemlidir. Genel olarak, Windows 8.1 Embedded için gereken minimum sistem gereksinimleri şunlardır:
İşlemci: 1 GHz veya daha hızlı bir işlemci (x86 veya x64 mimarisi).
RAM: En az 1 GB RAM (32-bit) veya 2 GB RAM (64-bit).
Depolama Alanı: En az 16 GB boş disk alanı (32-bit) veya 20 GB (64-bit).
Ekran: 800 x 600 çözünürlüğü destekleyen bir ekran.
Grafik Kartı: DirectX 9 uyumlu bir grafik kartı.
Bu gereksinimler, temel bir kurulum için yeterlidir. Ancak, daha yoğun uygulamalar veya çoklu görevler için daha güçlü bir donanım önerilir. Ayrıca, belirli endüstriyel uygulamalar için özel donanım bileşenleri (örneğin, belirli sürücüler veya bileşenler) gerekebilir.
Sonuç olarak, Windows 8.1 Embedded Industry Pro, uygun donanım üzerinde çalıştırılabilir, ancak en iyi performans için donanımın sistem gereksinimlerini karşılaması önemlidir. Windows 8.1 Embedded Industry Pro gibi özel sürümler genellikle Microsoft'un resmi web sitesinde veya yetkili distribütörler aracılığıyla sunulmaz. Bu tür işletim sistemleri genellikle OEM'ler (Orijinal Ekipman Üreticileri) veya belirli iş ortakları aracılığıyla dağıtılır.
Eğer Windows 8.1 Embedded Industry Pro'yu yasal olarak indirmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1.Microsoft'un Resmi Web Sitesi:
Kod: Tümünü seç
https://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=40745
2. İndirme linkleri :
32 Bit:
Boyut: 2.5 GB
https://pixeldrain.com/u/GuSUrERT
Boyut: 3.4 GB
https://pixeldrain.com/u/j4ZzvR9x
NMMPB-38DD4-R2823-62W8D-VXKJB
1.0
Yayınlanma tarihi:
21.08.2014
Dosyalar:
9600.16384.WINBLUE_RTM.130821-1623_X64FRE_EMBEDDEDINDUSTRY_TR-TR-IRM_CEI_X64FRE_TR-TR_DV5.ISO
9600.16384.WINBLUE_RTM.130821-1623_X86FRE_EMBEDDEDINDUSTRY_TR-TR-IRM_CEI_X86FRE_TR-TR_DV5.ISO
Kaynak: Microsoft Corp.