Milli Piyango Çekilişi Simülasyonu - VBS Kodu

.Net dilleri hakkında bilgiler, kaynaklar, dökümanlar ve örneklerin bulunduğu bölümümüz.
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Forum Üyesi
Forum Üyesi
Meslek: Özel sektörden emekli olmuş 61 yaşında bir T.C vatandaşı
Teşekkür etti: 159 kez

Re: Milli Piyango Çekilişi Simülasyonu - VBS Kodu

Mesaj gönderen mehoaga »

TRWE_2012 yazdı: 17 Kas 2024 16:02
mehoaga yazdı: 17 Kas 2024 15:51
TRWE_2012 yazdı: 17 Kas 2024 15:20 Altı Basamaklı Bilet Numarası Oluşturma ve Kaydetme Programı
viewtopic.php?t=829

Buna da bakabilirsiniz.
Ellerine kollarına beynine sağlık güzel olmuş. :arrow: Daha denemedim ama deneyip göreceğiz.
Daha sıra'da "İmanmatik" programımız olacak, bu programla "Bir Müslümanın imanının yani Allah'a (c.c) ne derece de inandığını" gösteren bir yazılım olacak..Tasarım halindeyim(hayal ediyorum)
Sen yaparsın kardeşim yürekten inanıyorum. Program bittiğinde bizde kullanırız herhalde. Dedim yaa sen bir dahisin. Başarılarının devamı dileklerimle.

Etiketler:
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi
Meslek: MADEN MÜHENDİSİ
Teşekkür etti: 233 kez
İletişim:

Re: Milli Piyango Çekilişi Simülasyonu - VBS Kodu

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

mehoaga yazdı: 17 Kas 2024 16:09
TRWE_2012 yazdı: 17 Kas 2024 16:02
mehoaga yazdı: 17 Kas 2024 15:51
Ellerine kollarına beynine sağlık güzel olmuş. :arrow: Daha denemedim ama deneyip göreceğiz.
Daha sıra'da "İmanmatik" programımız olacak, bu programla "Bir Müslümanın imanının yani Allah'a (c.c) ne derece de inandığını" gösteren bir yazılım olacak..Tasarım halindeyim(hayal ediyorum)
Sen yaparsın kardeşim yürekten inanıyorum. Program bittiğinde bizde kullanırız herhalde. Dedim yaa sen bir dahisin. Başarılarının devamı dileklerimle.
Yok, ben dahi filan değilim, sadece Allah'ın (c.c) yarattığı garip ve aciz bir kuluyum ve mühendisim...Dahilik kim biz kim...!!! :)
Verily We have granted thee a manifest Victory
Fetih Suresi - 1.Ayet

Resim
Resim

“Visual Basic & .NET Framework” sayfasına dön