WHDownloader v0.0.2.3 (Win10/Win8.1 İçin Windows Update İndirici)

Portable Program Paylaşımları
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi
Meslek: MADEN MÜHENDİSİ
Teşekkür etti: 186 kez
İletişim:

WHDownloader v0.0.2.3 (Win10/Win8.1 İçin Windows Update İndirici)

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Windows'unuzu güncel tutmanıza yardımcı olacak bir araç WHDownloader'dır. Bu uygulamayı, yüklemediğiniz Windows İşletim Sistemleriniz için yeni güncellemeler olmadığından emin olmak için kullanabilirsiniz, böylece işletim sisteminizin mümkün olan en iyi şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz.

WHDownloader sayesinde, doğru güncellemeleri ararken ve bulunan güncellemeleri manuel olarak yüklerken sorunlarla karşılaşmanıza gerek kalmayacak. Yeni güncellemeleri kendi başına arayabilir ve bildirimden sonra indirmeyi başlatabilir.

Mevcut güncellemenin boyutu, güncellemenin tarihi ve diğer bazı önemli istatistikler de uygulamanın belirli penceresinden görülebilir.

WHDownloader sizi mevcut tüm güncellemelere gitmeye zorlamaz. Bilgisayarınız için gerekli olduğunu düşündüklerinizi seçebilir ve indirilecek olanları seçebilirsiniz.

İşletim sisteminizin yedeğini bir flash sürücüde veya başka bir depolama cihazında bir kez indirerek bile tutabilirsiniz. Ardından, internet bağlantısı olmadan bile güncellemeleri çalıştırabilir veya pencerelerinizi indirebilirsiniz.

WHDownloader, Windows kullanıcılarının işletim sistemleri için güncellemelerin kolay yönetimini sağlamaları için güzel bir araçtır.

NOT:

Bu yazılımla Windows Update dosyalarını (.msu) indirerek arşivlersiniz, işletim sisteminin desteği bitse bile bunları her temiz kurulumla kurarsınız, böylece Windows GÜNCEL KALIR....!!! (TRWE_2012)

İndirme :

https://www.filecroco.com/download-whdownloader/

Ekran görüntüsü :

Resim
Verily We have granted thee a manifest Victory
Fetih Suresi - 1.Ayet

Resim
Resim

Etiketler:

“Portatif (Taşınabilir) Programlar” sayfasına dön