Find Prime Numbers v1.1 - CPU Performans Testi ve Özellikleri

Portable Program Paylaşımları
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi
Meslek: MADEN MÜHENDİSİ
Teşekkür etti: 186 kez
İletişim:

Find Prime Numbers v1.1 - CPU Performans Testi ve Özellikleri

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Merhabalar,

Bugün sizlere "Find Prime Numbers v1.1" adlı yazılımı tanıtmak istiyorum. Bu yazılım, asal sayıları bulma işlemini hızlandırmak ve CPU performansını test etmek amacıyla geliştirilmiştir. Aşağıda yazılımın temel özelliklerini ve işlevlerini inceleyeceğiz.

1. Asal Sayı Nedir?

Asal sayılar, yalnızca 1 ve kendisi tarafından tam olarak bölünebilen pozitif tam sayılardır. Asal sayılar, 1'den büyük olmalıdır. Örneğin, 2, 3, 5, 7 gibi sayılar asal sayılardır. Bu yazılım, belirli bir aralıkta asal sayıları bulmak için tasarlanmıştır.

2. Yazılımın Temel Özellikleri

CPU Performans Testi:

Yazılım, belirli bir aralıkta (varsayılan olarak 1-250.000) asal sayıları bulma hızını test eder. Sonuçlar, işlemci başına saniyede gerçekleştirilen işlemler olarak raporlanır.

Tek Çekirdek veya Çoklu Çekirdek Kullanımı:

Kullanıcılar, yazılımı tek bir çekirdek ile veya tüm CPU çekirdekleri ile çalıştırma seçeneğine sahiptir. Bu, kullanıcıların CPU performansını daha iyi değerlendirmelerine olanak tanır.

Sonuçların Görüntülenmesi:

Varsayılan test çalıştırıldığında, 1 ile 250.000 arasındaki tüm asal sayıların listesi görüntülenir. Bu, kullanıcıların asal sayıları hızlı bir şekilde görselleştirmesine yardımcı olur.

3. Kullanım Kolaylığı

Yazılım, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve kolayca kullanılabilir. Tek bir tıklama ile asal sayıları bulma işlemini başlatabilir ve sonuçları anında görebilirsiniz. Ayrıca, yazılımın performansını artırmak için önerilerde bulunabilirsiniz.

4. Desteklenen İşletim Sistemleri

Find Prime Numbers v1.1, geniş bir işletim sistemi yelpazesini desteklemektedir:

Windows 11
Windows 10
Windows 8.1
Windows 8
Windows 7
Windows Vista
Windows XP (x86 & x64)

5. Geliştirme ve Öneriler

Yazılımın geliştiricileri, kullanıcı geri bildirimlerine önem vermekte ve yazılımı daha da geliştirmek için önerilere açıktır. Kullanıcılar, yazılıma eklenmesini istedikleri özellikleri paylaşarak yazılımın gelişimine katkıda bulunabilirler.

Sonuç

Find Prime Numbers v1.1, asal sayıları bulma işlemini hızlandırmak ve CPU performansını test etmek için etkili bir araçtır. Tek çekirdek veya çoklu çekirdek kullanımı ile kullanıcılar, işlemcilerinin performansını değerlendirebilir ve asal sayılar hakkında bilgi edinebilirler. Yazılımın kullanıcı dostu arayüzü ve geniş işletim sistemi desteği, onu herkes için erişilebilir kılmaktadır.

Siz de bu yazılımı denediniz mi? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşmayı unutmayın!

Ekran Görüntüleri :

Tek Çekirdek :

Resim

Çoklu Çekirdek :

Resim

İndirme :

Kod: Tümünü seç

https://www.sordum.org/9207/find-prime-numbers-v1-1/
Alternatif indirme linki:

Kod: Tümünü seç

https://www.mediafire.com/file/ut3h48w55rcjdsy/PrimeNumbers.zip/file
Verily We have granted thee a manifest Victory